X

ISTRA, POREČ – Ekskluzivna dizajnerska vila 500 metara od mora

Prodaje se luksuzna moderna vila u izgradnji 500 metara od mora. Vila je površine 230 m2 te se sastoji od 3 etaže, prizemlja i 2 kata. U prizemlju nailazimo na prostrani dnevni boravak, kuhinju i blagovaonu, spavaću sobu, 2 kupaone, te hodnik, spremište i predivnu terasu. U prvom katu smještene će biti 3 spavaće sobe […]

Na prodaju parcela u Fažani

Na prodaju parcela u Fažani

Na prodaju parcela u Fažani sa koje se pruža pogled na more. Površina parcele je 6040 m2, a voda i struja se nalaze uz parcelu.

Građevinsko zemljište

Građevinsko zemljište

Na prodaju parcela u Medulinu sa pogledom na more. Površina parcele je cca 1000 m2, a voda i struja se nalaze do parcele. Nalazi se na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini mora.

Poljoprivredna parcela u Puli

Poljoprivredna parcela u Puli

Na prodaju poljoprivredna parcela u Puli na Busoleru. Površina parcele je 1200 m2, voda i telefon se nalazi na parceli, a struja je u blizini. Parcela je ravna, pravokutnog oblika i ograđena je.

Villa-Ližnjan

Villa-Ližnjan

Prekrasno imanje sa puno sadržaja na zemljištu od 11 000 m2. Sastoji se od samostojeće kuće cca 90 m2 sa dodatnom konobom od 70 m2, još jednom manjom kućicom od 44 m2, te apartmanom od 24 m2. U sklopu zemljišta je i uredjena hrastova šumica od 3500 m2, kao i niz zabavnih sadržaja oko kuće […]

Villa-Marčana

Villa-Marčana

Marčan,212 m2, kuća sa bazenom  prodaje se samostojeća kuća veličine 212 m2. Radi se o novoj katnici koja u prizemlju ima dnevni i kuhinjski dio, a na katu 3 spavaonice sa kupatilom. Nalazi se na parceli od 600 m2, uređenoj, sa bazenom, tušem, roštiljem, igralištem i jacuzzijem. Kuća je klimatizirana, ima solarno, pogled na more […]

Stan-Poreč

Stan-Poreč

Stan u Rovinju 78 m2. Sastoji se od tri spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupaone i terase.

Kuća-Fažana

Kuća-Fažana

Valbandon, samostojeća kuća, 400 m od mora. U suterenu se nalaze tri sobe, kupana i ostava, u prizemlju je veliki dnevni boravak, kuhinja s blagovaonom, kupaona, soba i terasa. Na katu su još pet soba, dvije kupaone, te četiri terase. Kuća ima i garažu od 50 m2. Cijena je 585 000 €.

Kuća-Vodnjan

Kuća-Vodnjan

Galižana, villa s bazenom i pogledom na more, ukupne površine 230 m2 na parceli od 1700 m2. Sastoji se od podruma, četiri spavaće sobe s kupaonama, dnevnog boravka, kuhinje, blagovaone, garderobe i dvije terase. Ima i bazen veličine 4×10 m. Prodaje se s namještajem, svom tehnikom i opremom, a cijena je 495 000 €.